RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjeftet på treneren

Foto: Reuters/Scanpix
Robin van Persie ble rasende da Bert van Marwijk byttet ham ut.

Nederland er videre til kvartfinale i VM etter 2-1-seier over Slovakia. Man skulle tro det var nok til å plassere et endeløst smil på munnen til samtlige spillere i troppen til hollenderne, men van Persie gliste ikke.

Arsenal-spilleren ble rasende da landslagstreneren byttet ham ut ti minutter før ordinær tid. Målscorer fra Kamerun-kampen, Klas-Jan Huntelaar, fikk prøve seg i åttendedelsfinalen til fordel for van Persie.

- Vi kranglet ikke
Fotografene fanget opp det heftige munnhoggeriet til 27-åringen, og han la neppe inn en god søknad til startelleveren som møter Brasil eller Chile i kvartfinalen. Van Marwijk valgte likevel å forsvare denne sesongens nimålsscorer i Premier League.

- Robin var veldig skuffet, men det må han få lov til å være. Vi kranglet ikke, sa sjefen, ifølge TV2.

Van Persie var usynlig store deler av kampen, produserte ingenting for Nederland og har kun scoret ett mål så langt i VM, til tross for at han har startet på topp i samtlige kamper.

Robben fikk klem
En som virkelig strålte etter kampen var Arjen Robben. Bayern München-spilleren storspilte i sin første kamp fra start i mesterskapet, og scoret det viktige 1-0-målet.

Også han ble byttet ut, og det før van Persie. Robben måtte ut i det 71. minutt, men viste ingen tegn til bitterhet overfor van Marwijk. De to tok hverandre i hånden, og etter kampen fikk målscoreren en god klem av landslagstreneren, som med god grunn var fornøyd med Robben.

Sistnevnte er, i motsetning til van Persie, trolig sikret en plass i startoppstillingen etter den overbevisende oppvisningen mandag. Han kan bli svært viktig om Nederland skal komme seg til semifinale.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere