RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjell Jonevret blir ny Viking-trener

Foto: Marit Hommedal (Scanpix)
Sist oppdatert:
- Vi er kjempefornøyd med å signere Kjell, sier klubben.

Kjell Jonevret, tidligere Molde-trener, har signer en kontrakt med Viking som strekker seg ut sesongen 2015. Det skriver klubben i en pressemelding tirsdag.

- Vi har brukt tid og jobbet intensivt med å finne en ny trener. Vi har undersøkt og diskutert flere kandidater, men Kjell Jonevret var førstevalget vårt. Derfor er vi veldig glad han har signert for klubben, sier Christian Rugland, styreleder i Viking FK.

Jonevret, som i løpet av sin spillerkarriere tilbrakte tre vellykkede år i Viking, overtar jobben etter Åge Hareide, som fikk sparken i mai. Svensken ankommer oljebyen allerede til helgen, og skal lede Viking for første gang mot Rosenborg på Viking Stadion 30. juni.

- Viking og Stavanger by har alltid, i alle fall de siste 25 årene, ligget meg varmt om hjertet. Derfor er det med stor ydmykhet jeg tar denne utfordringen. Jeg håper å få være med på å bidra til at Stavangers stolthet igjen blir en klubb som er kjent for noe positivt på og utenfor banen, sier den ferske Viking-treneren, som var med å rykke opp fra andredivisjon til toppen av norsk fotball, samt vinne cupen, sammen med Stavanger-klubben på slutten av 80- og begynnelsen av 90-tallet.

- Jeg kan ikke love gull og grønne skoger, men jeg lover å jobbe veldig hardt for at spillere, ledere og supportere skal få oppleve nye gledestunder på Viking stadion, sier Jonevret.

Viking har skuffet denne sesongen, og etter tolv serierunder står klubben med 14 poeng og ligger på tabellens tiendeplass.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere