RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjemper for å beholde stallen

Foto: Solum, Stian Lysberg (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Strømsgodset frykter at spillersalg blir nødvendig.

Jo Inge Berget forsvant til Molde uten at Strømsgodset kunne forhindre det. Nå forsøker klubbledelsen å forhindre ytterligere svekkelser av spillerstallen.

Strømsgodset har budsjettert med spillersalg. Det kan tvinge fram overganger.

– Om vi må selge eller ikke avhenger av faktorer vi ikke har kontroll på. Vi aner ikke hva som skjer i dette vinduet. Mange agenter jobber på høygir om dagen, og det er stor etterspørsel etter våre spillere. Hvis vi skal stole på hva alle agentene sier kunne vi tjent mye penger i sommer, sier daglig leder Erik Espeseth.

Sportssjef Jostein Flo sier til Drammens Tidende at han aldri har jobbet så mye i et overgangsvindu, til tross for at klubben ikke har ressurser til å hente inn forsterkninger. Blir en spiller solgt, må han sannsynligvis erstattes.

Målet er først og fremst å sikre at man når budsjettet på andre måter enn gjennom spillersalg.

Glenn Andersen og Fredrik Nordkvelle forsvinner fra Strømsgodset etter sesongen, vederlagsfritt. Andersen er klar for Start, som ønsker å hente Andersen allerede nå. Viking har vist interesse for Nordkvelle, men partene er foreløpig ikke enige om kontrakt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere