RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix

Kjetil Wæhler tar en sesong til

Midtstopperen har signert ny kontrakt med sin svenske arbeidsgiver.

Stopperveteranen kom til IFK Göteborg fra danske Aalborg foran 2012-sesongen – og har gjort sine saker bra i den svenske storklubben. Nå er det klart at Wæhler får blåhvitt som arbeidsgiver i minst ett år til.

Partene skal ha vært enige om en ny avtale i lengre tid, men først mandag kom signaturene endelig på plass, bekrefter IFk på sine hjemmesider.

- Vi har skrevet en kontrakt med han til etter 2014-sesongen. Det føles veldig bra. Kjetil er en veldig profesjonell fotballspiller som tilfør vår stall mye, sier sportssjef Håkan Mild.

Wæhler står i øyeblikket med 65 A-kamper for den svenske storklubben. Midtstopperen, som har rukket å bli 37 år, har gjort tre mål i den blåhvite drakten.

IFK Göteborg er nummer tre i Allsvenskan når én serierunde gjenstår av årets sesong. Helt fram til helgens runde levde håpet om gull, men 1-2-tapet for Mjällby søndag ødela alle forhåpninger.

Nå må i stedet Wæhler & co. sørge for å sikre en medalje hjemme mot Norrköping kommende helg. Bakfra pustes de nemlig i naken av både Ardian Gashis Helsingborg og Kalmar, som har norske Mats Solheim og Lars Cramer i stallen.

Malmö FF og AIK gjør opp om gullet i siste serierunde. To poeng skiller i øyeblikket lagene – i førstnevntes favør. Malmö avslutter hjemme mot tabelljumbo Syrianska, mens AIK får besøk av nevnte Helsingborg. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere