RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjøper Spurs-spiller for rekordsum

Foto: Getty Images / All over Press
Sist oppdatert:
Midtstopperen gjennomgår den medisinske testen onsdag.

Onsdag ettermiddag meldte Sky Sports at Steven Caulker gjennomgår medisinsk test hos Cardiff, og ikke lenge etter bekreftet Tottenham nyheten på Twitter.

Spurs har gått med på å selge 21-åringen for 8 millioner pund, og Caulker skal også ha blitt enig om de personlige betingelsene i en femårskontrakt.

- Jeg vil si hvor glad jeg er for at jeg har signert for Cardiff City. Jeg er henrykt over å være her og ser fram til en ny utfordring, sier Caulker til Cardiffs hjemmeside.

Forsvarsspilleren startet 18 seriekamper for Spurs forrige sesong og var sesongen før på utlån hos Swansea, hvor han fikk 26 Premier League-kamper.

I november deburterte han for England med scoring i 4-2-tapet for Sverige, da Zlatan Ibrahimovic stjal showet med sitt fantastiske hat trick.

Med overgangssummen på 8 millioner pund blir han nå Cardiffs dyreste spiller gjennom tidene og slår så vidt Andreas Cornelius, som ble hentet fra FCK for 7,5 millioner pund tidligere i sommer.

John Brayford og Simon Moore fra henholdsvis Derby og Brentford har også sluttet seg til Cardiff i år.

Steven Caulker har tidligere vært lånt ut fra Tottenham til Yeovil Town og Bristol City.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere