*Nettavisen* Sport.

Klanen beklager uttalelser

Foto: Marit Hommedal/Scanpix

Mener oppførselen og uttalelsene i etterkant ikke er verdige.

03.10.11 00:01

Vålerengas sterke seier borte mot Vålerenga, ble overskygget av oppførselen til lagets supportere.

Nylig ble det klart at Carl-Erik Torp mest sannsynlig er ferdig som fotballspiller etter hjerteproblemene, som kom fram i Branns kamp mot Sogndal.

Kontroversielle uttalelser
Før kampen mot Vålerenga ble det vist en videohilsen fra Torp, men da den ble vist, skrek Klanen av full hals og prøvde å overdøve videoen.

Senere uttalte en av Klanens talsmenn Svein Erik Bakke til Dagbladet at det ikke var en stor sak og at det hadde blitt for mange markeringer i fotballen.

- Skal vi ha en markering når det er en unge som blir født med Downs syndrom også? Så lenge ingen er døde, er det meste tillatt, uttalte Bakke.

Les mer: Martin om Torp-sabotasjen: - Veldig leit

- Ikke verdig
Nå går vil Klanen beklage hele episoden. I en pressemelding sier Klanens andre talsmann, Christian Kjellsen, at Svein Erik Bakke var påvirket av alkohol da uttalelsene ble gjort.

- Når man har konsumert noen øl før kampen og blir kontaktet i pausen, så kan man tråkke feil, sier Kjellsen.

- Uttalelsen etter kampen er ikke verdig Klanen eller Vålerenga. Dette tar vi selvfølgelig tak i internt, og vi skal snakke med både Svenna og de som har oppført seg lite verdig Klanen, sier Kjellsen videre.

Kjellsen syns det er synd at oppførselen skal overskygge Vålerengas seier, men mener det burde blitt informert om markeringen.

- Jeg tror jeg nok Brann-supporterne fort kunne oppført seg på samme måte på Ullevaal stadion, og jeg etterlyser kommunikasjon fra Brann. Våre supportere i Bergen burde blitt informert om markeringen i forkant. Men, det unnskylder selvfølgelig ikke oppførselen og uttalelsene i etterkant, avslutter Kjellsen.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag