RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Klar for Brann

Foto: Trond Reidar Teigen (Scanpix)
Sist oppdatert:
Bentley forlater Odd Grenland.

Brann har endelig fått kloa i Odd Grenlands nigerianske kantspiller, Bentley.

Klubbene ble enige torsdag, og overgangen bekreftes på Odds nettsider. 21-åringen har skrevet under på en fireårskontrakt med bergenserne.

Etter det Nettavisen kjenner til stemmer overgangssummen som tidligere er nevnt i pressen. Det betyr at Odd får om lag fire millioner kroner for spilleren.

Mål hver tredje kamp
Bentley kom til Odd før 2007-sesongen, og har totalt spilt 95 seriekamper for klubben og kvittert med 27 mål. Han scoret blant annet fire mål på lagets fire siste kamper i fjorårets sesong. Hans aller siste Odd-kamp og mål kom forøvrig nettopp mot Brann i siste serierunde i fjor. Den kampen endte 1-1.

- Det er synd å miste en så god spiller og en flott gutt. Denne signeringen er god for Brann, for de har sikret seg en av landets beste angrepsspillere. Vi har derimot flere unge spillere på vei opp som vi har troen på. Jeg er stolt av at vi har utviklet han til å bli den spilleren han har blitt, og tjent gode penger på han. En klubb som Odd må dessverre selge innimellom, men vi skal fortsette å produsere nye gode spillere i tiden fremover, sier Dag-Eilev Fagermo til Odds nettside.

- Nå har vi endelig blitt enige, og jeg er glad for at saken har løst seg til slutt. Vi håper at Bentley nå har blitt godt fornøyd og at han kommer til å gjøre det bra i Bergen, bare ikke de gangene han møter oss til kamp. Jeg vil takke for tiden han har hatt oss, og han er person og spiller som har skapt begeistring og entusiasme på banen, sier Odd-direktør Tore Andersen.

Flere nye
Tidligere har Brann forsterket med Nybergsund-spiss Kim Ojo, Kongsvingers Carl-Erik Thorp, Sogndal-duoen Lars Grorud og Piotr Leciejewski samt Løv-Hams Fredrik Haugen. Samtidig har Rune Skarsfjord mistet Erik Huseklepp, Petter Vaagan Moen og Jan Gunnar Solli etter 2010-sesongen.

- Det har vært gode samtaler med begge parter, og vi har funnet en løsning som alle er fornøyd med. Lønnen hans er tilpasset Branns nye lønnsstruktur, sier daglig leder Roald Bruun-Hanssen til Brann.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere