*Nettavisen* Sport.

Klar for Fredrikstad

Foto: Jarl Fr. Erichsen (Scanpix)

Mads Hansen har signert.

19.01.11 11:42

Så er det klart: Mads Hansen spiller for Fredrikstad de tre neste sesongene. Det melder FFK på sin hjemmeside onsdag.

Hansen vurderte å punge ut av egen lomme for å kjøpe seg fri fra kontrakten med Mjøndalen, men det ble ikke nødvendig. Brunild Gruppen gikk nemlig inn med midler.

- FFK virker som en meget bra klubb og dette har hele tiden vært det beste alternativet for meg ut fra sportslige vurderinger. Det at klubben er omgitt av såpass mye entusiasme og patriotisme er veldig hyggelig og jeg husker spesielt stemningen da jeg spilte mot FFK i fjorårets Adeccoliga. Det var et enormt trykk fra fantastiske supportere og jeg gleder meg til å komme inn på Stadion med FFK-vimpelen på brystet, sier Mads Hansen til fredrikstadfk.no

- Til tross for at flere klubber har vist sterkt interesse for Mads har han hele tiden vært klar på at det er til oss han ønsker seg og derfor er det ekstra gledelig at vi kom i mål. Det er også slike spillere vi ønsker å ha i FFK, spillere som virkelig vil spille i klubben. For oss er det ekstra hyggelig at han velger oss i konkurranse med flere andre toppklubber, sier en fornøyd sportssjef Joacim Jonsson.

Rett før jul signerte Follos stortalent Alexander Ruud Tveter for FFK.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag