Gå til sidens hovedinnhold

Klar for Real Madrid

Den spanske storklubben henter Bundesliga-stjerne.

Den tyrkiske midtbanespilleren Nuri Sahin ble mandag bekreftet klar for Real Madrid, det skriver klubben på sin offisielle nettside.

Det har lenge vært kjent at den spanske storklubben har vært favoritt til å sikre seg Borussia Dortmund-spilleren og nå skal altså avtalen være i boks.

22-åringen skal ha skrevet under på en seksårskontrakt med hovedstadsklubben. Overgangen skal ifølge spanske medier være verdt rundt ti millioner euro.

Sahin har vært en sentral brikke for Dortmund i Bundesliga denne sesongen og midtbanemannen har bidratt med seks mål og åtte assist på klubbens vei til seriegull.

Mannen med 26 landskamper for Tyrkia har tilbrakt nesten hele karrieren i den tyske klubben og fikk sin a-lagsdebut som 16-åring tilbake i 2005 mot Wolfsburg.

22-åringen var på det tidspunktet den yngste spilleren som hadde spilt i den tyske toppdivisjonen. Da han tre måneder senere satte inn sitt første mål, ble han også den yngste målscoreren.

Spilleren er ifølge Real Madrid kjent som en ballvinnende og pasningssikker playmaker, som også kan varte opp med farlige frispark og velplasserte avslutninger.

Sahin har spilt 135 ligakamper for Dortmund og nettet ved 13 ligamål i løpet av karrieren. I 2007/08-sesongen var han utlånt til nederlandske Feyenoord.

HTML EMBED
Reklame

Black Week: De beste kuppene du gjør på Fjellsport-salget