RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Cato Edvardsen (Wikimedia Creative Commons)

Klar for serieleder Strømsgodset

Sist oppdatert:
- En veldig spennende spiller som vi har fulgt lenge.

HamKam-spissen Thomas Lehne Olsen har signert en treårskontrakt med Strømsgodset, det bekrefter klubben på sin egen hjemmeside.

21-åringen har signert en treårskontrakt med drammensklubben, men vil fullføre den inneværende sesongen i Hamar. Lehne Olsen er på plass på Marienlyst 1. januar 2013.

Sportssjef Jostein Flo forteller til Drammens Tidene at han er godt fornøyd med signeringen.

- Thomas er en veldig spennende spiller som vi har fulgt lenge. Vi måtte slå til nå i konkurranse med andre klubber. Vi har ikke ressurser til å hente etablerte spisser. Derfor må vi tenke fremtid, vi må tenke Godset og vi må være tidlig ute, sier han til dt.no.

- Thomas ville ha en god avslutning i HamKam, og for oss er det greit at han spiller sesongen ut i 1. divisjon, forklarer Flo.

Lehne Olsen følger i fotsporene til Marcus Pedersen som tok det samme klubbskiftet, men Flo mener at 21-åringen er en helt annen spillertype. Til dt.no beskriver sportsjefen deres nysignering slik:

- Han har god teknikk, gode bevegelser og god fotballforståelse, og det er en klar fordel at han kan spille på flere plasser fremover på banen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere