*Nettavisen* Sport.

Klar for Solbakkens Wolves

Foto: Daniel Sannum Lauten/Scanpix

Lillestrøm bekrefter at Björn Bergmann Sigurdarson er solgt.

18.06.12 21:34

Lillestrøm opplyser mandag kveld at klubben har akseptert et bud fra Wolverhampton på Björn Bergmann Sigurdarson.

Spissen ha lenge blitt koblet bort fra Åråsen, og Ståle Solbakkens engelske klubb har vært blant de heteste frierne til islendingen.

- Budet akseptert
Dette bekreftes av Lillestrøm på klubbens nettside av sportsdirektør Torgeir Bjarmann.

- Vi har, ikke overraskende for mange, fått et bud fra Wolverhampton på Björn Bergmann Sigurdarson. Etter litt dialog i helgen har vi akseptert budet fra dem, sier Bjarmann.

- Det er nå opp til Björn å bli enig med Wolves om personlige betingelser, og ikke minst bestå den medisinske testen. Går det i orden vil det bli en overgang til England for han, sier han

Overgangen vil trolig bli sluttført etter Lillestrøms hjemmekamp mot Tromsø 13. juli. Lillestrøm har hatt et ønske om å beholde spissen så lenge som mulig.

- Det har vært mange diskusjoner om hvor lenge Björn skal være i Lillestrøm før overgangen. Vi har som nevnt tidligere hatt et ønske om å ha han så lenge som mulig. Vi har litt å rette opp i etter vårsesongen, og det skal vi gjøre med en gang i starten av høstsesongen i samarbeid med han.

Ukjent sum
- Etter hjemmekampen mot Tromsø vil han bli Wolves-spiller. Imens vil han yte maks for LSK. Vi har en stor jobb å gjøre sammen, sier Bjarmann.

Lillestrøm ønsker ikke å gå ut med overgangssummen Wolverhampton må betale.

Sigurdarson har til nå spilt 52 seriekamper for LSK, og scoret 17 mål. I 2012 har han spilt elleve kamper og scoret syv mål. Islendingen blir Wolves-spiller etter 13. juli.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.