Gå til sidens hovedinnhold

Klar for United

Arsene Wenger tapte kampen om midtstopperen.

20 år gamle Chris Smalling spilte sin første seriekamp fra start for Fulham 28. desember. Ifølge både Sky Sports og nettstedet Goal har Fulham akseptert Manchester Uniteds bud på den engelske U21-landslagsspilleren, og tirsdag kveld ble overgangen bekreftet på Uniteds hjemmeside.

- United har blitt enig (med Fulham) om betingelsene, og Chris har blitt enig om de personlige vilkårne, sier en talsmann for klubben til nettstedet.

Overgangssummen skal ligge på om lag sju millioner pund, men Smalling vil ikke ikle seg United-trøya før til sommeren.

- Et bud er blitt akseptert, og klubben venter nå på tillatelse til å snakke med spilleren, for deretter å gjennomføre en legesjekk, sier en United-kilde til goal.com

- Han har valgt å komme til United selv om en rekke London-klubber har vist sin interesse. Det er et kupp for United at de ser ut til å få ham nordover, legger kilden til.

Smalling startet karrieren i Millwall, men fikk ikke sjansen der. Den fikk han i stedet i Maidstone, og han var også ønsket av Middlesbrough da han skrev under for Fulham i 2008. Smalling debuterte for Brede Hangelands klubb som innbytter i forrige sesongs siste kamp. I år har han fått sjansen i Europa League, og den siste måneden også i serien.

- Det har gått raskt, veldig raskt, sa midtstopperen i et intervju tidligere i januar.

- Jeg var uheldig i Millwall, men fant meg til rette i Maidstone. Nå har jeg også fått sjansen i Fulham, og jeg håper å bygge videre på det.

Arsenal-manager Arsene Wenger hadde ikke gitt opp tidligere på tirsdagen.

- Det virker som om United har budt mer enn oss, men dette er ikke avgjort før spilleren skriver under på en kontrakt, sier Wenger ifølge Daily Mail. Tirsdag kveld fikk imidlertid Arsenal-sjefen beskjed om at han må fortsette midtstopperjakten sin.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Ny bok: Husker du disse to idiotene?