RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX

Klar for Viking

Sist oppdatert:
Bengt Sæternes returnerer til Stavanger etter 14 år.

Bengt Sæternes har tilbrakt de siste dagene i Stavanger i forhandlinger med Viking, og mandag kveld ble det klart at veteranspissen kommer til å spille for siddisene det kommende året.

35-åringen har signert en toårsavtale med Stavanger-klubben og besto legesjekken mandag. Sæternes spilte for nettopp Viking tilbake i 1996, men føler han har mer å bevise i oljebyen.

- Jeg føler at jeg har noe ugjort her siden forrige gang jeg var i klubben. Det spilte en veldig viktig rolle i valget mitt, sier han til TV2.

Veteranen fikk ikke fornyet kontrakt i Vålerenga etter årets sesong, og Viking meldte fort sin interesse. Også Sandefjord skal ha vært på banen med et tilbud som inkluderte en trenerrolle.

Sæternes skal imidlertid ha vært sterkt ønsket på Viking stadion, og klubbens supporterklubb, Vikinghordene, skal ha bidratt med 400.000 kroner for å hente den tidligere Belgia-proffen til klubben.

- Han bidrar med noe vi ikke har i troppen fra før. Vi har mange gode, unge spillere, men mangler balanse i alderssammensetningen. Vi trenger noen som har vært ute en vinternatt før, og det får vi i Bengt, sier sportsdirektør Egil Østenstad til Rogalands Avis.

Sæternes har vært innom en rekke klubber i løpet av karrieren, og i tillegg til Vålerenga og Viking, har han tidligere spilt for Bodø/Glimt, Brann, Odd, Club Brugge, Egersund og Odense.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere