RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Klare for cupfinale

Foto: Bjørn Sigurdsøn/Scanpix
Sist oppdatert:
Trondheims Ørn tilbake i cupfinalen etter åtte års fravær.

TRONDHEIMS ØRN - ARNAR BJØRNAR 3-1:

Det nærmer seg cupfinaletid og tirsdag gjorde Norges mestvinnende lag på kvinnesiden, Trondheims Ørn, og Arnar Bjørnar opp om billett til Telenor Arena 13. november.

Og det var gjestene som kom best i gang på Byåsen arena. Etter 27 minutter ordnet Tina Algrøy ledelse. Ti minutter senere kom utligningen da Kristin Lie var sikker fra straffemerket.

På overtid i første omgang skulle gjestene snu kampen. Tina Wulf la inn for trønderlaget og Solfrid Andersen fant nettet.

Etter hvilen skulle det lenge være nerve i kampen, men tre minutter over de 90 obligatoriske minuttene satte vertene spikeren i kista, da Inger Ane Hole satte inn kampens siste mål.

Dette er første gangen på åtte år at Trondheims Ørn er klare for cupfinalen. Sist gang de var der, møtte de nettopp Arnar Bjørnar i en kamp som endte med dramatiske 4-3 i trøndernes favør.

Neste tirsdag gjør Lillestrøm Kvinner og Røa opp om den andre finalebilletten til oppgjøret som spilles på Fornebu.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere