RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Klare hjemmeseire i 2. divisjon

Foto: MIGUEL RIOPA
Sist oppdatert:
Her kommer de største målfestene i Fair Play-Ligaen. Les mer i dagens første oddstips.

Sportspills meny lørdag
Tippetips: Slik skal vi få 12 rette
Oddstips 1: Klare hjemmeseire
Oddstips 2: Vi spiller Hammarby

Sjekk også: Lesernes oddstips
Travtips: V75 Drammen

Hovedingrediensene på langoddsen er norsk fotball fra 2.- og 3. divisjon og svensk fotball. I tillegg finner vi Gold Cup, russisk serie og noe kvinnefotball.

Som vanlig et spennende program, med veldig mange store favoritter på hjemmebane, og det blir hjemmefavorittene som skal gi oss kroner i kassa denne lørdagen.

Dagens langskudd
Vi ser umiddelbart to outsidere på dagens program som skal ha gode sjanser til å overraske. Brumunnddal borte mot Frigg, fordi Dala er veldig gode denne sesongen mens Frigg er opp og ned. 2,30 på Brumunddal er dagens første langskudd.

I 3. divisjon avdeling 2 var Ottestad tippet i toppen, men de sliter, og det er seks runder siden de vant sist. At de skal være favoritter borte mot det feilfrie hjemmelaget Nordre Land er vi ikke med på. Her er Nordre Land til 2,45 et aktuelt langskudd, men aller størst er belønning for en uavgjort. 4,25 på at Ottestad spiller uavgjort i enda en bortekamp er dagens andre langskudd.

Dagens avslag
Flekkerøy tar i mot Mandalskameratene til lokalderby på Sørlandet. Fløy har ikke scoret mål på snart en måned og tre spillerunder, mens MK stadig overrasker på bortebane. Vi kan skjønne at Fløy blir favoritter på hjemmebanefordelen, men 1,45 på H synes for lavt i et lokaloppgjør som kan bikke begge veier.

Dagens spill
Vi starter dagen med et spill på to store hjemmefavoritter i Fair Play-Ligaen, som begge bør vinne med klar margin. Vi fortsetter i samme spor i dagens andre oddstips, med en klar hjemmeseier i Superettan og enda en i Fair Play-Ligaen.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Nesodden - Steinkjer
Nesodden startet sterkt og hadde marginene med seg i kamp etter kamp, men de tre siste er tapt knepent. Byåsen, Ullensaker/Kisa og Levanger har alle blitt et hakk for sterke. Men som klubben selv sier, man har spilt bedre i flere av disse tapene enn man har gjort ved tidligere anledninger der man likevel har vunnet. Denne avdelingen er jevn og nesten alle kan slå alle. Det er ikke noe i veien med det spillemessige hos Nesodden. Vi har ikke sett noen skadeinfo eller tropp fra Odden.

"Holder godt første 60 min men taper til slutt 1-6" Overskriften er hentet fra Steinkjers egen nettside og illustrerer hva laget sliter med. De holder stand en stund, uten å skape spesielt mye selv, blir slitne mot slutten og da rakner det fullstendig. De seks siste er tapt, og man slipper inn mellom 3 og 6 baklengs hver gang. Her er nok ikke problemet at enkletspillere er skadet, det er laget som helhet som ikke holder nivået, og en bortestatistikk på 0-0-4 og 7-21 i målforskjell lukter det nedrykk av, dessverre. I Steinkjer fortviler mange over at klubben hele tiden tappes for talenter og kjemper mot nedrykk år etter år. Steinkjer har en av de yngste og minst rutinerte spillerstallene i 2. divisjon, og klubben har utfordringer på mange områder. Denne sesongen ser ut til å bli blytung.

Nesodden er ikke i kanonform lenger, men spiller sitter fortsatt og de blir store favoritter på hjemmebane i dag. En kamp der det står 0-0 eller kanskje til og med 0-1 til pause, men med et sluttresultat rundt 5-1 er ikke utenkelig. Hjemmeseier med to mål eller mer spilles til odds 1,70. Objektet må kombineres.

Bærum - Lillehammer
Bærum viste styrke med 2-1 seier i Brumunddal forrige runde. På hjemmebane er de alltid gode, og de har 3-0-0 og målforskjell 11-3 så langt på Sandvika stadion.

Kaptein Terje Sanne (m) fikk en hard takling i Brumunddal som brakte ham ut av kampen og direkte til sykehus med et smertefullt kragebensbrudd, så han er ikke med i dag. Erik Røsvik kom inn for Sanne og ble matchvinner, kanskje får han sjansen fra start denne gangen. Målfarlige Rozhat Shaswari (a) har vært på prøvespill hos Tromsø, men er klar til kamp mot Lillehammer.

Lillehammer tok sesongens første seier med 3-2 hjemme mot Aalesund 2 på tirsdag. Svakt av Lillehammer å gå en tredjedel av sesongen før de vinner en kamp, men laget var bare fire poeng unna nedrykk forrige sesong, så det er vel denne trenden vi ser en forlengelse av. Lillehammer har bare spilt tre bortekamper og har 0-1-2 og målforskjell 2-9 på disse.

Lillehammer har slitt med en del skader innledningsvis, spesielt i forsvarsrekka. Vi kjenner ikke deltajene per i dag, men leser at Touray var tilbake fra skade og scoret mot Raufoss for to uker siden. Men nå må Touray muligens forlate Lillehammer på grunn av mangel på jobbmuligheter utenom fotballen. Cato Mikalsen er tilbake fra suspensjon. Vi sakser også inn en ingress fra gd.no: "Sjeldent har LFK slitt så mye med skader som denne sesongen. De mener det er friksjonsskader forårsaket av at kunstgraset på Stampesletta ikke vannes."

En klar hjemmeseier dette, så klar som en hjemmeseier i 2. divisjon kan bli, mener vi. Oddsen er derfor bare 1,50 for at hjemmelaget vinner dette med minst to måls margin, men vi bruker denne. Vi får en dobbel til 2,55 og setter 100 kroner på denne. Spillefristen er klokken 15.55.

36. Nesodden - Steinkjer (0-1) 1,70 4,35 2,30
39. Bærum - Lillehammer (0-1) 1,50 4,75 2,70

Total odds 2,55

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere