RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Klare indikasjoner» på at Ødegaard er med i A-lagstroppen

A-LAGET? Det spekuleres i om Martin Ødegaard kan bli tatt ut i A-lagstroppen som skal møte Almeria onsdag.
A-LAGET? Det spekuleres i om Martin Ødegaard kan bli tatt ut i A-lagstroppen som skal møte Almeria onsdag. Foto: Denis Doyle (Getty Images)
Sist oppdatert:
Petter Veland tror Martin Ødegaard kan bli tatt ut på Real Madrids A-lag.

Ekspert på spansk fotball, Petter Veland, melder på Twitter at Martin Ødegaard kan komme til å bli tatt ut i Real Madrids A-lagstropp i forbindelse med onsdagens kamp mot Almeria.

«Informasjonen er ikke helt sikker, men det er klare indikasjoner på at plass nummer 17/18 i kamptroppen tilfaller Martin Ødegaard», melder C Mores La Liga-kommentator.

Ødegaard har foreløpig kun trent med A-lagsstjernene etter overgangen til den spanske hovedstadsklubben i vinter. Så langt har han måttet nøye seg med spill for Real Madrids B-lag Castilla. 

Flere skader
Årsaken til at Real Madrid-manager Carlo Ancelotti nå kan komme til å finne plass til den norske unggutten, er at laget hans sliter med skader på en rekke spillere.

Karim Benzema, Luka Modric, Gareth Bale, Daniel Carvajal, Sergio Ramos kommer ikke til å være klare til onsdagens kamp.

«Bekreftelsen/avkreftelsen kommer etter morgendagens (tirsdagens) trening, men det sies at det vil være overraskende dersom Ødegaard ikke er med», skriver Veland videre.

Den norske unggutten har de siste ukene være ute med en liten skade, og har ikke vært å se i  Castillas tropp i de to siste kampene. Nå skal han imidlertid igjen være skadefri.

Ødegaard trente mandag med A-laget, sammen med lagkamerat fra Castilla Álvaro, skriver Real Madrid på egne hjemmesider

Møter Almeria
Onsdagens kamp mot Almeria spilles på Santiago Bernabeu klokken 20.00.

Skulle Ødegaard bli tatt ut i troppen, er det fortsatt ingen garanti for at han får sin debut. Almeria er imidlertid trorlig den svakeste motstanderen blant lagene Real Madrid har igjen må møte denne sesongen. Så har Ancelotti et ønske om å gi Ødegaard debuten denne sesongen, vil Almeria-kampen være en god mulighet.

Almeria ligger for øyeblikket på en 17. plass i La Liga og kjemper for å unngå nedrykk.

Kampen kan du følge i vår livesystem.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere