RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Klart for ønskereprise

Sist oppdatert:
Det blir drømmereprise av Barcelona mot Chelsea i Champions League. John Carew og Lyon var heldig med trekningen. Se alle kampene her.

Chelsea og Barcelona er av mange regnet som verdens to kanskje beste lag i øyeblikket. De to gigantene møttes også i åttedelsfinalen i forrige Champions League-turnering. Barca vant 2-1 hjemme i Spania, men tapte 2-4 i det høydramatiske returmøtet i London 13 dager senere.

Kampene huskes blant annet for kontroversielle dommeravgjørelser av Anders Frisk (som la opp som en konsekvens av trusler han mottok etter kampen), ordkrigen mellom Frank Rijkaard og José Mourinho, Ronaldinhos himmelske 2-3-redusering på Stamford Bridge i det som må ha vært en av tidenes beste fotballomganger - og hvordan Chelsea gikk videre etter en dramatisk avslutning.

Nå får altså Barcelona muligheten til å revansjere det bitre tapet.

Men om Barcelona - Chelsea peker seg ut som den desiderte rosinen i pølsen, er det klart for en rekke andre fotballgodbiter.

Eller hva skal en si om Real Madrid mot Arsenal og Bayern München - Milan? Juventus - Werder Bremen og Liverpool John Arne Riise mot Benfica bør også kunne by på underholdning i ypperste klasse for fotballelskere.

Benfica bør i utgangspunktet være en overkommelig oppgave for Liverpool. Men Lyon og John Carew var kanskje minst like heldig med trekningen. For de franske mesterne trakk i likehet med i fjorårets kvartfinaler PSV Eindhoven. Den gang vant nederlenderne etter straffespark.

Her er alle kampene:
Chelsea - Barcelona
Real Madrid - Arsenal
Werder Bremen - Juventus
Bayern Munchen - Milan
PSV Eindhoven - Lyon
Ajax - Inter
Benfica - Liverpool
Rangers - Villarreal

Lagene som står først åpner hjemme. Åttedelsfinalene spilles 21. og 22. februar, med returkamper 7. og 8. mars.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere