RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
UAVGJORT: Rikard Norling og Brann måtte nøye seg med ett poeng mot Hønefoss tirsdag kveld.
UAVGJORT: Rikard Norling og Brann måtte nøye seg med ett poeng mot Hønefoss tirsdag kveld. Foto: Tor Erik Schrøder (NTB scanpix)

Klarte ikke å slå tabelljumboen

Sist oppdatert:
Målløst for Brann mot Hønefoss.

HØNEFOSS - BRANN 0-0:

Brann klarte ikke å overliste tabelljumbo Hønefoss og måtte klare seg med uavgjort etter 0-0 tirsdag kveld.

Gjestene fra Bergen styrte mye av kampen, men til tross for at Hønefoss også fikk én mann utvist, klarte ikke Rikard Norlings menn å finne veien til mål.

- Vi er ikke presise nok, har hverken timing eller touch når vi skal avgjøre. Så jeg er veldig fornøyd med det som skjer frem til avslutningsfasen, men der er vi ikke gode nok, sier Norling til Bergensavisen etter kampen.

Traff stolpen
Hønefoss har hatt en katastrofal start på sesongen, og det var liten tvil om at gjestene fra Bergen var de store favorittene i tirsdagens kamp.

Derfor var det heller ikke overraskende at Brann var det beste laget i de første 45 minuttene på AKA Arena.

Men til tross for at Rikard Norlings menn styrte kampen, florerte det ikke av store muligheter for gjestene. Kristoffer Larsen var riktignok nære med å sende Brann i ledelsen like før pause da han ladet skuddfoten, men avslutningen gikk i stolpen og ut.

Dermed stod det 0-0 ved pause.

Rødt kort
Også etter hvilen var det Brann som var det beste laget, og 60 minutter ut i kampen var nevnte Larsen igjen nære med å score. Denne gangen avsluttet han fra sekstenmeteren, men skuddet gikk noen centimeter til høyre for målet.

Minuttet senere var det Erik Huseklepp som var farlig frempå for bergenserne. Brann-angriperen spilte seg fri foran mål og lykkes med å lobbe ballen over keeper, men dessverre for Huseklepp gikk ballen til side for målet

Hvis Hønefoss hadde hatt det tøft i kampen frem til nå, ble det ikke noe lettere da Andrija Kaludjerovic ble utvist etter 66 minutter. Hønefoss-spilleren taklet Kristoffer Larsen bakfra under en Brann-kontring og var ikke i nærheten av ballen. Flere dommere ville trolig ha nøyd seg med gult kort, men dommer Ole Gya virket ikke å være i tvil når han dro opp det røde kortet. 

Brann presset naturligvis på for det avgjørende målet mot slutten av kampen, men til tross for at de var én mann mer, klarte de aldri å finne veien til mål.

Dermed må bergenserne reise hjem med kun ett poeng mot tabelljumbo Hønefoss.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere