RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Klinsmann er ferdig

(foto: scanpix)
Sist oppdatert:
Så kom beskjeden «alle» tyskere fryktet.

Flere tyske medier skriver at Klinsmann har bestemt seg for å droppe en videre trener-karriere for Tyskland etter at kontrakten gikk ut etter VM, melder Reuters.

Ifølge onsdagens utgave av avisen Bild har Klinsmann fortalt visepresidenten for det tyske fotballforbundet, Theo Zwanziger, at han gir seg. Munchen-avisen Sueddeutsche Zeitung rapporterer også at Klinsmann gir seg, mens det tyske nyhetsbyrået SID skriver at lagets manager Oliver Bierhoff indirekte bekreftet avskjeden.

Trolig blir assistenttrener Joachim Loew tilbudt jobben som trener for de tyske bronse-vinnerne.

Klinsmann som bor i California har blitt oppfordret til å fortsette etter VM-suksessen. Han har imidlertid sagt at han trenger tid til å rådføre seg med familien før han bestemmer seg.

93 prosent av befolkningen ønsker ifølge en meningsmåling at den tidligere angriperen skal fortsette som trener, i likhet med samtlige av de 23 VM-spillerne.

Klinsmann har avvist at han er tilbudt en lukrativ kontrakt for å trene USAs landslag, og sier han heller ikke er interessert i å trene andre landslag, som Italia eller England.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere