*Nettavisen* Sport.

Klopp om talent: - Han har alt som skal til

FÅR SKRYT: Jürgen Klopp har lagt merke til Cameron Brannagan. Foto: (Getty Images)

Spiller trolig fra start mot Bournemouth.

28.10.15 13:50

Onsdag møtes Liverpool og Bournemouth til ligacupkamp på Anfield og Jürgen Klopp får en ny sjanse til vinne sin første kamp med de røde.

Etter uavgjort i sine tre første kamper som Liverpool-sjef, håper nok fansen på en magisk Anfield-aften mot Premier League-nykommeren.

Liverpool slo Bournemouth 1-0 da lagene møttes i ligaen.

Klopp sliter imidlertid fortsatt med skader på sentrale spiller og folk som Christian Benteke og Daniel Sturridge skal være ute til kampen.

Ifølge Liverpool Echo og The Guardian vil tyskeren nå benytte sjansen til å teste noen av klubbens unggutter i ligacupmøtet.

Cameron Brannagan, Joao Teixeira og Connor Randall skal ifølge avisene få sjansen fra start i onsdagens kamp. Klopp skal ha latt seg imponere av disse spillerne og vil nå se hva de kan utrette for førstelaget.

Spesielt Brannagan skal ha imponert manageren.

- Han er en herlig, ung type. Jeg liker stilen hans. Med tanke på alderen, har han alt som skal til for å bli en bra midtbanespiller. Han ønsker å spille fotball, han er sterk og han er rolig, sa Klopp til pressen tirsdag.

Brannagan kommer fra en familie der de fleste holder med Manchester United. Unggutten har likevel vært i Liverpool siden han va sju år gammel. Han har tatt steg på steg gjennom klubbens akademisystem. 19-åringen er en offensiv midtbanespiller som trives i angrep.

Han er likevel anvendelig og har spilt kamper som høyre back. Brannagan har flere ganger fått en plass på benken for A-laget til Liverpool.

Klopp er også klar på at han vi gi flere unge spillere sjansen.

- Jeg liker å jobbe med disse spillerne og vi må gi dem tid til å utvikle seg og forbedre seg, Det er veldig, veldig viktig, sa treneren.

Ligacupen følger du i Nettavisens livesenter onsdag kveld

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.