RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Reuters/Scanpix)

Klose klar for ny klubb

Sist oppdatert:
Spissen forlater tysk fotball til fordel for nye eventyr.

Selv om kanskje ikke alle veier fører til Roma, så har den tyske spissen Miroslav Klose i hvert fall funnet én som fører til den italienske hovedstaden.

Torsdag ble nemlig måljegeren klar for Serie A-klubben Lazio.

- Kjempe i toppen
Veteranen, som de i flere år har scoret sine mål for Bayern München, annonserte tidligere i vår at han ikke kom til å fortsette i storklubben.

2010/2011-sesongen ble en stor nedtur for 33-åringen, som endte på kun ett ligamål og fem totalt fra 26 opptredener for Bundesliga-klubben.

- Jeg tror vi kan kjempe om en topplassering i Serie A neste sesong, sa spissen da overgangen ble bekreftet.

- Jeg skal i hvert fall gjøre mitt beste. Du skal ikke se bort ifra at vi kan vinne ligaen, fortsatte polakktyskeren.

- Er lykkelig
33-åringen har i mange år vært en viktig brikke for det tyske landslaget og på 109 landskamper har Klose dunket inn 61 mål.

Med sine 14 scoringer i et VM-sluttspill, har 33-åringen bare Ronaldo - den tykke utgaven - foran seg på listen over tidens mestscorende i VM. Brassen står med 15 fulltreffere.

Lazio ble nummer fem i Serie A denne sesongen og skal spille i Europa League til høsten. Laget kapret 66 poeng på 38 kamper.

- Jeg er lykkelig over å ha kommet til Lazio og Italia. Dette er en klubb med en god blanding av unge og rutinerte spillere, sier Klose.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere