*Nettavisen* Sport.

Klubben bekrefter: Har godtatt bud fra Liverpool

TIL ENGLAND? Marko Grujic (høyre) skal være på vei til Liverpool. Foto: Fiona Goodall (Afp)

Serberen Marko Grujic (19) nærmer seg rødtrøyene.

23.12.15 15:26

Røde Stjerne bekrefter onsdag at klubben har godtatt et bud på midtbanespilleren fra Liverpool.

Anfield-klubben betaler ifølge BBC i overant av fem millioner pund for unggutten, og han vil slutte seg til Liverpool 1. juli kommende sommer.

Jurgen Klopp & co. skal ha konkurrert med Anderlecht, Inter og Stuttgart om serberen.

- Klubbens styre vurderte flere bud, og enstemmig ble vi enige om å akseptere Liverpools tilbud om å betale overgangssummen umiddelbart, heter det i en uttalelse fra Røde Stjerne.

- Pappa nekter

Den serbiske storheten er hardt presset økonomisk, og det er mye av grunnen til at de velger å selge juvelen sin til Merseyside-klubben.

- Røde Stjerne ønsket oppriktig at Marko Grujic skulle fortsette å spille i klubbens drakt de neste 10 årene, men den økonomiske situasjonen gjør at vi må ta en annen avgjørelse, uttaler klubben.

Likevel er det ikke sikkert han ender opp i Liverpool. Pappa Goran Grujic er nemlig ikke like begeistret som alle andre.

- Min sønn skal ingen steder. Jeg har hans pass, og han skal ikke flytte noe sted, sier faren ifølge den serbiske avisen Blic, skriver Aftonbladet.

Grunnen skal være at faren mistenker at klubben kun selger sønnen for å overleve økonomisk, noe klubben forsåvidt bekrefter i onsdagens uttalelse.

- De har brukt opp alle pengene de har, og nå vil de løse det med å selge Marko. Det er derfor de presser ham så hardt, ringer ti ganger om dagen og forsøker å overtale ham til å signere kontrakten, sier pappa Goran.

God sesong

Grujic har spilt 22 kamper for de serbiske ligalederne denne sesongen. Han har scoret fem mål.

Grujic var en viktig del av Serbias U20-landslag som vant VM i New Zealand i juni. Han har også vært fast på Røde Stjerne-laget denne sesongen, og har tidligere blitt sammenlignet med Chelseas midtbaneanker Nemanja Matic.

Avisen Liverpool Echo melder at den serbiske juvelen flyr til Merseyside denne uken for å gjennomgå en medisinsk test med de røde før han skriver under på en femårskontrakt.

Den serbiske klubben skal også ha forhandlet frem en avtale som gjør at de får ti prosent av overgangssummen neste gang Grujic selges. Avisen melder også om at Jürgen Klopp skal personlig ha snakket med Grujic om en overgang, og at han derfor sa nei til klubber som Inter.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag