*Nettavisen* Sport.

«Klubbnomaden» i trøbbel

I TRØBBEL: Nicolas Anelkas oppførsel kan bli en sak for FIFA. Foto: Ian Kington (Afp / NTB scanpix)

Nicolas Anelkas oppførsel kan bli sak for FIFA.

20.04.14 21:36

Nicolas Anelka har vært innom mange klubber i sin karriere.

Den foreløpig siste klubben franskmannen har spilt for er West Bromwich, før han ble løst ut av kontrakten med Premier League-klubben i mars.

Etter dette skal Anelka ha vært i kontraktsforhandlinger med den brasilianske klubben, Atletico Mineiro.

Den brasilianske klubben skal ha betalt flybilletter for at Anelka skal komme seg til Brasil for å fullføre overgangen, men slik ble det altså ikke.

- Vil ha tilbake penger
Atletico-direktør, Eduardo Maluf, fortalte forrige tirsdag at avtalen ikke ble noe av, og nå forteller samme mann at de vurderer å bringe Anelkas oppførsel inn for FIFA.

- Vi brukte penger på flybilletter for at han skulle kunne reise til Franrike og Miami, og til og med for at han skulle kunne reise fra Frankrike til Brasil, fortalte Maluf ifølge Sky Sports.

Planen var at Anelka skulle utgjøre den offensive duoen med Ronaldinho i Atletico Mineiro, men det ble med drømmen for den brasilianske klubben.

- Anelka sier at alt var ren fantasi og at ingenting er sant. Vi vil demonstrere at dette ikke var ren fantasi og vi har alt klart for å ta saken til FIFA, freser Maluf.

Direktøren forteller at de ønsker at Anelka skal betale tilbake alt klubben har brukt i forsøket på å hente franskmannen til klubben, og at han er veldig lei seg over situasjonen som nå har oppstått.

Innholdsrik karriere
Anelka har vært innom en rekke storklubber i løpet av sin innholdsrike karriere.

Han startet proffeventyret i Paris Saint-Germain, før han tok turen til Arsenal. Der scoret spissen 23 mål på 65 kamper, før ferden gikk videre til Real Madrid.

Der ble han imidlertid ingen suksess, og han ble solgt tilbake til PSG etter én sesong.

Han har også vært innom Liverpool, Manchester City, Fenerbache, Chelsea, Bolton og Juventus i løpet av karrieren.

Før han ble West Bromwich-spiller tilbragte han nesten en hel sesong i den kinesiske klubben, Shanghai Shenhua.

Han har også spilt 69 kamper for det franske landslaget, og scoret 14 mål med flagget på brystet.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag