Klubbpresident avkrefter van Persie-rykter

MOT OVERGANG? Robin van Persie skal være på nippet til å signere for italienske Lazio.

MOT OVERGANG? Robin van Persie skal være på nippet til å signere for italienske Lazio. Foto: Mike Egerton (Pa Photos)

United-spissen ryktes å være på plass i Italia for å forhandle med Lazio.

06.06.15 19:48

Manchester United-spiss Robin van Persie har den siste tiden blitt koblet vekk fra en klubben, og har flere ganger blitt satt i forbindelse med en overgang til italienske Lazio.

Søndag skal han ha blitt observert på flyplassen i Roma, hvor han ifølge Gazzetta dello Sport skal reise videre til Lazios hovedkvarter for å forhandle om sin personlige kontrakt.

Overfor en Italias andre store sportsavis, Corriere dello Sport, avkrefter derimot Lazios klubbpresident at Serie A-klubben er neste stoppested for van Persie.

- Ryktene om van Persie er bare tull. Det er er fullstendig usant, og er kun rykter satt ut av Vincenzo Morabito (van Persies agent red.anm.), sier Claudio Lotito.

Nederlenderen nettet ti ganger for rødtrøyene og hadde også sin dose skader, og fikk etter endt sesong beskjed av manager Louis van Gaal om at han kunne få lov til å se seg om etter en ny klubb.

United skal ifølge den Gazetta dello Sport ha akseptert et bud på omtrent 120 millioner kroner fra Lazio, men enn så lenge ser det dermed altså ut til at Lazio-fansen må vente med å feire en ny signering foran comebacket i Champions League.

Serie A-klubben sikret seg tredjeplass i serien da de slo Napoli i siste runde.

For Robin van Persies del tyder uansett mye på at der ser ut til å bli med tre sesonger i Manchester, etter at han ankom fra ligarival Arsenal foran 2012/13-sesongen. Det ble både ligagull og toppscorertittel i debutsesongen, før det de to siste sesongene har blitt mer sparsomt med nettkjenninger.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag