*Nettavisen* Sport.

Knalltøff motstand for Tromsø

Tromsø kan vente seg motstand av ypperste klasse når laget i ettermiddag møter Lokomotiv Moskva på La Manga. - Det er bare positivt å møte et så godt lag, sier trener Otto Ulseth.

31.01.05 12:03

- Vi møter trolig et veldig bra lag. Lokomotiv er regjerende russiske mestere, og spiller slik de beste russiske lagene gjør: høyt tempo og masse trekanter. Utfordringen vår blir å flytte beina hurtig i forsvar, tette igjen bakover og kjøre gode overganger, sier Otto Ulseth til TV 2 Nettavisen.

Banket FCK
Lokomotiv er et lag som på papiret nok er flere hakk hvassere enn «Gutan», uten at Ulseth lar seg skremme av det.

- De slo FC København 3-0 før helgen. Og København rundspilte oss i Royal League, selv om resultatet ble 0-0. Men det er bare bra å møte så gode lag.

- Er dere forberedt på så tøff motstand på denne tiden av året?

- Vi er godt forberedt hele året vi, sier en offensiv TIL-sjef.

Duket for nykommere
Tromsø mangler tre-fire spillere på grunn av sykdom og småskader. Otto Ulseth har imidlertid fått tilbake landslagstrioen Knut Borch, Lars Iver Strand og Ole Martin Årst.

- De tre har hatt veldig positive opplevelser med landslaget. De var litt slitne av den lange reisen, men er klar for innsats i kveld.

Det er også nykommerne Janne Hietanen og Benjamin Kibebe. Begge er med fra start, mens Daniel Torres starter på benken.

- Kibebe skal spille på høyrebacken for en skadet Thomas Hafstad, mens Hietanen skal spille på motsatt back.

Avspark i oppgjøret mellom Tromsø og Lokomotiv Moskva er klokken 16.00. TV 2 Nettavisen kommer tilbake med resultat og reaksjoner etter kampen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.