RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
SKREMMENDE: Ian Wright reiser hjem fra Brasil etter at hans kone Nancy og deres barn ble ranet i deres eget hjem. Her er han avbildet med sin ekskone Debbie og deres sønn.
SKREMMENDE: Ian Wright reiser hjem fra Brasil etter at hans kone Nancy og deres barn ble ranet i deres eget hjem. Her er han avbildet med sin ekskone Debbie og deres sønn. Foto: Rosie Hallam (Pa Photos / NTB scanpix)

Knivdesperadoer overfalt Ian Wrights familie

TV-profilen reiser hjem fra VM i Brasil.

Arsenal-legenden Ian Wright har jobbet for ITV som fotballekspert under VM i Brasil. Nå reiser han hjem til England.

Familien hans er blitt truet på livet av fire menn som brøt seg inn i hjemmet deres og holdt Wrights kone og barn fanget mens de lette etter verdisaker.

En av mennene holdt en kniv mot strupen til Ian Wrights kone, mens en annen truet med å kappe fingre av barna, melder The Sun.

Truslene kom fordi knivdesperadoene ville vite hvor de kunne finne familiens safe.

- Vi etterforsker et alvorlig innbrudd på en adresse i Nordvest-London etter at vi ble oppringt klokken 21.20 i går kveld, sier en talsmann for Scotland Yard ifølge Metro.

- Personlige eiendeler ble stjålet. De mistenkte beskrives som fire sorte menn mellom 18 og 25 år, med London-aksenter, som var kledd mørkt og med hetter som skjulte ansiktene deres.

Ian Wright brukte Twitter til å få ut litt av aggresjonen.


Ian Wrights manager, Steve Kutner, takker ITV for at TV-selskapet får den tidligere målmaskinen hjem til familien så raskt som mulig.

- Det var en fryktelig hendelse. De dro Ians kone fra rom til rom, sier Kutner.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere