RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Afp/Scanpix

Knuste Riises gulldrøm

Sist oppdatert:
Åtte mål da Roma og John Arne Riise fikk bank.

INTER - ROMA 5-3:

Før kampen uttalte Roma-trener Claudio Ranieri at kampen mot Inter kunne bli avgjørende for kampen om gullet i Serie A. For Romas del får man håpe det ikke stemmer. Hovedstadslaget gikk nemlig tapende ut av en fest av en fotballkamp.

Åtte mål fikk tilskuerne servert i en meget underholdende fotballkamp. Og det var Inter som gikk seirende ut. De blåsvarte er dermed to poeng bak serieleder Milan, mens John Arne Riises Roma ligger på en sjuendeplass, ti poeng bak Milan.

Stor Eto’o
Det var en fartsfylt førsteomgang på San Siro, og det tok bare tre minutter før hjemmelaget tok ledelsen gjennom Wesley Snejder. Gjestene fra hovedstaden slo tilbake etter tolv minutter etter scoring av Fabio Simplicio.

Ti minutter før pause tok Inter tilbake ledelsen da Samuel Eto’o gikk på et løp langs høyrekanten før han skar inn og utfordret John Arne Riise innenfor sekstenmeteren. Inter-spissen trippet litt, før han vendte ballen over på venstrebeinet og skjøt ballen i motsatt hjørne.

Les også:- Vi er litt like i stilen

Mange trodde annenomgang kom til å bli et antiklimaks, men det ble det mildt sagt ikke. Roma ble redusert til ti mann etter 62 minutter da Nicolas Burdisso felte Giampaolo Pazzini som bakerst mann innenfor Romas straffefelt. Det endte med straffe til Inter og rødt kort til Burdisso.

Samuel Eto’o var sikker fra straffemerket - 3-1.

Den kamerunske spissen var også medvirkende til det neste målet. Eto’o headet et innlegg på tvers av feltet, og der kom Thiago Motta som stanget ballen i mål.

Roma skapte spenning
Med 4-1 til Inter, og Roma redusert til ti mann var det få som trodde ar kampen kunne bli spennende. Men etter 75 minutter slo Roma tilbake da Daniele De Rossis frispark traff Mirko Vucinic, og ballen rullet inn bak en utspilt Cesar.

Seks minutter senere fikk Simone Loria kranglet inn 4-3, og nervene spredte seg på San Siro.

Til tross for noen spede forsøk, kom ikke Roma noe nærmere og i kampens siste minutt avgjorde Esteban Cambiasso da han satte inn 5-3 fra kort hold.

Dermed gikk Inter seirende ut av den viktige toppkampen, og nå skal det mye til for at Roma kan være med å kjempe om Scudettoen.

John Arne Riise spilte hele kampen på Romas venstreback.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere