*Nettavisen* Sport.

København-spiller klar for Rosenborg

Foto: Svein Ove Ekornesvåg/Scanpix

Tidligere Fredrikstad-spiller Christian Gamboa (22) er klar for trønderne.

23.08.12 18:47

Det melder Rosenborg på sine egne hjemmesider torsdag kveld. Gamboa kommer på lån ut 2012, og Rosenborg har en opsjon på kjøp.

- Jeg ser virkelig frem til å få sjansen i Rosenborg, det er en stor klubb og jeg ser frem til å vise meg frem utover høsten. Jeg håper å kunne bidra til å ta gullet med Rosenborg, sier Gamboa til RBK.no.

Spilte i FFK
Costaricaneren spilte for Fredrikstad i 2010, og var strålende for Østfold-klubben, der han både spilte back og ving. Han hadde tidligere vært på treningsopphold i Lillestrøm.

Etter tilværelsen i Fredrikstad bar det videre til FC København, men der har han fått lite spilletid. Derfor var det en god løsning for begge parter at Rosenborg trengte en back, siden Peter Ankersen forrige uke pakket sakene og reise hjem til Danmark.

- Jeg hadde en fin tid i Fredrikstad, og hadde som mål å komme til Rosenborg. Men så kom FC København på banen og da dro jeg dit. Men nå dukket muligheten opp for å dra til Rosenborg og da sa jeg ja med en gang, sier Gamboa.

Aktive på markedet
Nå jobber Rosenborg med å få på plass arbeidstillatelsen, slik at Gamboa kan bli spilleklar til helga. Det er fortsatt usikkert at det går i orden, melder trønderne på sine egne hjemmesider.

Dermed fortsetter Rosenborg å styrke stallen før sesongavslutningen. I sommer har både Tore Reginiussen, Tarik Elyounoussi, Jaime Alas, Alexander Lund Hansen og Mikkel Diskerud signert for Lerkendal-klubben.

Gamboa skal spille i drakt nummer to.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.