Tabloidavisa Sun on Sunday mener Ole Gunnar Solskjær vil se på mulighetene til å hente Norges landslagsspiss Joshua King (26) fra Bournemouth i januarvinduet.

Solskjær har ifølge avisa understreket at han kommer til å ha innflytelse på eventuelle overganger i den midlertidige perioden sin som United-manager.

King og Solskjær har felles fortid og med samarbeid på Manchester Uniteds reservelag. Det spekuleres i en prislapp på 25 millioner pund, eller drøyt 274 millioner kroner for å kjøpe fri King fra Bournemouth.

Les mer: Twitter koker etter Solskjærs managerdebut

Les mer: Overrasket over Solskjær: - Det hadde jeg ikke trodd

Kings nåværende manager, Eddie Howe, kommer derimot til å gjøre det han kan for å beholde angriperen i sørkystklubben. 26-åringens kontrakt varer til juni i 2021. Han skrev under på en ny fireårsavtale med Bournemouth i fjor sommer.

Også Sunday Express omtaler Solskjærs interesse for å hente King tilbake til Old Trafford.

Sunday Mirror mener derimot å vite at Solskjær kun får sjansen til å hente inn eventuelle forsterkninger på lån i januar. United-direktør Ed Woodward har angivelig informert den norske manageren om hvem han kan hente inn allerede før han ble midlertidig ansatt.

Det må ifølge Sunday Mirror en stor skadekrise til dersom Manchester United skal foreta seg noe på overgangsmarkedet over nyttår.

Også Tottenham påstås å fortsatt være interessert i å hente King til sine rekker. Det norske landslagets farligste angrepsvåpen har stått for fem ligamål denne sesongen, og endte på ni fulltreffere sist sesong. I 2016/2017-sesongen fikk King det store gjennombruddet sitt i Premier Leage med hele 16 scoringer.