RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Antonio Calanni/AP

Kobler Zlatan til Barcelona

Zlatan Ibrahimovic drømmer om mesterligaseier, men årets sjanse er allerede forspilt. Nå spekuleres det i at svensken vurderer klubb-bytte – til Barcelona.

Inter Milan forsvant ut av Europas gjeveste klubbturnering mot Manchester United i forrige uke. Etterpå la ikke klubbens svenske spissjuvel skjul på at han hungrer etter den gjeve tittelen.

– Jeg gjør alt for å vinne denne jævla Champions League, sa svensken til Aftonbladet etter kampen med et smil.

Spørsmålet er om lysten er så stor at han nå velger å bytte arbeidsgiver i håp om å komme til en klubb med enda større forutsetninger for å lykkes i Europa.

550 mill og Eto’o
Tirsdag skriver i hvert fall den italienske sportsavisen Gazzetta dello Sport at Ibrahimovic er på vei til Barcelona. Svenskens agent Mino Raiola skal allerede ha vært i kontakt med den katalanske storklubben med tanke på en overgang.

Avisen hevder videre å vite at det skal ha vært diskutert en avtale som innebærer at Zlatan blir Spania-proff mot at Samuel Eto’o, samt en halv milliard kroner, kommer motsatt vei.

Barcelona er som kjent videre til kvartfinalen i årets mesterliga etter å ha gjort kort prosess med Lyon i åttedelsfinalen. Hjemmekampen sist onsdag ble vunnet 5-2, og dermed tok katalanerne seg lett videre.

Ifølge Gazzetta dello Sport skal det være en positiv tone rundt forhandlingene som nå pågår – og sjansene for at det hele ender med en overgang skal være så store som 50 prosent.

Inter Milan ønsker ikke å kommentere opplysningene.

Krever bedre stall
En annen stor italiensk avis, La Stampa, hevder på sin side at både Inter-trener José Mourinho og Zlatan selv skal ha gitt klubbeier Massimo Morati klar beskjed om at stallen må styrkes. Årsaken er at begge ønsker seg suksess i mesterligaen neste år.

Så spørs det om den svenske spissjuvelen fortsatt er i klubben når vi kommer så langt.

At mange europeiske klubber har stjernespissen på blokka er det liten tvil om. Ibrahimovic har levert varer med dunder og brak på klubblaget de siste ukene – og scoret to ganger mot Fiorentina sist helg. Begge målene var for øvrig noe nær kunststykker.

Inter har stø kurs mot ligagullet i serie A. Zlatan & co. er i øyeblikket sju poeng foran Juventus på andreplass.

PS! En Zlatan-overgang vil uansett ikke gå i orden før tidligst i sommer. (ANB)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere