RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Koeman: - Ingen premie for underholdende fotball

Southampton har falt fra en mesterligaplass i Premier League etter tre strake tap, men manager Ronald Koeman håper laget slår tilbake lørdag.
Southampton har falt fra en mesterligaplass i Premier League etter tre strake tap, men manager Ronald Koeman håper laget slår tilbake lørdag. Foto: Adam Davy (Pa Photos)
Southampton har falt fra en mesterligaplass i Premier League etter tre strake tap.

Men manager Ronald Koeman håper laget slår tilbake lørdag.

Da venter bunnlaget Burnley på Turf Moor, en kamp Southampton bør vinne for fortsatt å henge med i kampen om fjerdeplassen.

Etter en eventyrlig sesongstart har klubben tapt tre strake kamper, riktig nok mot storklubbene Manchester City, Arsenal og Manchester United.

– Vi har tapt tre strake, og man må lære av det hvis det neste steget skal tas. Femteplass i serien er kanskje mer normalt for Southampton, men jeg vil komme så høyt som mulig, sa Koeman på en pressekonferanse torsdag.

Forsvarstabber

Da laget tapte for Manchester United mandag, styrte det store deler av kampen og hadde de største sjansene. United scoret på sine eneste skudd på mål, og begge kom etter forsvarstabber.

– Vi var gode mot Arsenal og United, men resultatet gikk ikke vår vei. Vi skapte mye, men scoret bare ett mål. Forskjellen på oss og dem var at vi gjorde feil. Store lag trenger ikke mange sjanser for å score.

Har fått ros

Koemans lag har fått mye ros for spillestilen, men nederlenderen sier det ikke automatisk betyr suksess.

– Vi liker ikke å tape. Det er ingen premie for å spille underholdende fotball. Du kan snakke så mye du vil og vise fram videoer, men selvtillit kommer fra å vinne kamper. Det er det viktige, sier han.

Southampton er nummer fem i Premier League med 26 poeng, mens lørdagens motstander Burnley er nest sist med 12 poeng. Ingen av lagene har vunnet på tre kamper, men Burnley har i det minste bare ett tap på de fem siste etter en svært tøff åpning på sesongen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere