RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Slående likhet, i hvert fall på navn. Landslagstrener i kombinert, Bjørn Kåre Ingebrigtsen t.h. og Rosenborgs hovedtrener Kåre Ingebrigtsen t.v.
Slående likhet, i hvert fall på navn. Landslagstrener i kombinert, Bjørn Kåre Ingebrigtsen t.h. og Rosenborgs hovedtrener Kåre Ingebrigtsen t.v. Foto: Berit Roald / Ned Alley (NTB scanpix)

Kombinerttrener fikk sinte SMS-er som skulle til RBK-treneren

Rosenborg-fansen mislikte 16. mai-tapet mot Tromsø. Vreden gikk utover kombinertlandslagets hovedtrener Bjørn Kåre Ingebrigtsen.

TV-titterne tastet ivrig på telefonen. Problemet var bare at noen av meldingene som skulle til RBKs suksesstrener Kåre Ingebrigtsen havnet hos navnebroren i kombinertleiren.

– Det er ikke første gangen det skjer. Det skjer ofte når RBK spiller dårlig. Da hagler det på med tekstmeldinger fra sinte trøndere, sier en lattermild Bjørn Kåre Ingebrigtsen til NTB.

– Det er mange gode råd om alt fra laguttak til hvordan laget angriper. Det kommer forslag om bytter underveis i kampene og kritikk av både formasjon og treningsopplegg, humrer kombinerttreneren.

Går fem på

Det er ikke så ofte Bjørn Kåre Ingebrigtsen svarer på de feilsendte SMS-ene, men i går kunne han ikke dy seg.

– Det var en som skrev «du må gjøre noen bytter i 2. omgang. Sett inn Mike Jensen». Da det byttet faktisk ble gjort, sendte jeg svar tilbake om at det nå var gjort. Da fikk jeg tommel opp tilbake, gliser Ingebrigtsen på nasjonaldagen.

– De går jo fem på. Jeg har aldri sett Kåre stå med telefonen og skrive SMS under match, sier kombinertløpernes hovedtrener når han blar litt i tirsdagskveldens SMS-er.

Truet med eggkasting

Han antydet på Facebook at det heretter blir hemmelig nummer.

– Vi får se, det er jo ikke så ille, sier Kombinert-Ingebrigtsen.

– Akkurat i dag, på 17. mai, er det kanskje greit å ikke være RBK-trener Kåre Ingebrigtsen etter Tromsø-tapet. En "luring" truet med både pipekonsert og eggkasting i 17.-maitoget, fortsetter kombinertguttas trener.

– Får du de samme meldingene når kombinertlaget skuffer?

– Jeg får nesten aldri meldinger når det går dårlig i kombinert. Fotballfolket er kanskje mer engasjert, og det er spesielt hyggelig på høsten. Da kommer det jo alltid noen gratulasjoner når seriegullet er i boks, sier kombinerttreneren.

Riiber friskmeldt

Neste uke samles kombinertlandslaget for første gang foran OL-sesongen. Etter Olympiatoppen-samling venter en uke på ski.

– Ingen sykdom eller problemer å henge seg opp i. Det ser veldig bra ut, sier Ingebrigtsen.

Stortalentet Jarl Magnus Riiber er friskmeldt etter skulderoperasjonen.

– Jarl er i bra rute til OL-sesongen. Han trener mer eller mindre som normalt, sier en lettet Ingebrigtsen.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere