RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kommer Bergkamp tilbake?

Foto: EPA/Scanpix
Sist oppdatert:
Adams ønsker seg legenden tilbake til engelsk fotball.

Dennis Bergkamp er nok en mann som aldri kommer til å bli glemt hos Arsenal-fansen. Hollenderen spilte 315 kamper for londonlaget fra 1995-2006 og scoret 87 mål. Han var 37 år da han la skoene på hylla.

Forsterkninger
Men nå kan det være duket for en gjenforening med en annen Arsenal-legende. Tony Adams har tatt over sjefsstolen i Portsmouth og har satt i gang med å hente inn forsterkninger i trenerteamet. Han er allerede i dialog med den gamle midtstopperkjempen Martin Keown om en plass i organisasjonen, men skal ifølge Sky Sports ta kontakt med Bergkamp i løpet av de neste dagene for å diskutere en plass for den gamle storscoreren i Pompeys trenerteam.

Bergkamp er for tiden ansatt i sin moderklubb Ajax, men kan nå altså være på vei tilbake til Premier League etter å ha vært borte fra balløya i to år.

Fortgang
Tony Adams er en annen legende i Arsenal-drakta. Han spilte utrolige 504 kamper for londonlaget i tidsperioden 1984 til 2002. Nå har han planer om å gjøre Portsmouth til et storlag i Premier League.

- Jeg vil ha mitt nye trenerteam klart før helgen, sier Tony Adams til Portsmouth News.

- Jeg har hatt noen positive møter med Martin Keown. Nå gjenstår det å se hva som skjer med Dennis Bergkamp. Han er en meget dyktig herremann, avslutter Adams.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere