RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kona lo av Pellerud

Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Kanskje får landslagssjefen le sist.

Kona lo av ham da Even Pellerud sa at Norge kan vinne EM. Nå kan landslagssjefen le sist.

Pellerud skryter veldig av spillergruppa som samlet sju poeng på de tre gruppekampene, og av det store støtteapparatet som jobber bak kulissene.

- Vi trenger ikke stoppe nå. Vi har en god sjanse til å gå videre, sier han.

I Pelleruds første periode som landslagssjef ble det to gull, to sølv og to bronse på seks mesterskap. Etter 17 år gjorde han comeback.

- Det er sagt at man aldri kan gjenta en suksess, men jeg var ikke engstelig. Jeg hadde lyst på jobben og er ikke så opptatt av ettermælet. Jeg var veldig heldig, og kanskje litt dyktig, i valget av medarbeidere. Jeg har gode folk rundt meg, og så er jeg veldig fornøyd med laget, sier han.

- Jeg har sett på dem og sagt «vi kan faktisk vinne EM». Kona har ledd av meg. Vi hadde motbør resultatmessig før EM, så jeg har ikke vært sikker, men det er mye talent og spennende egenskaper i gruppa, og en arbeidsmoral som syr det sammen.

Han hadde en hyggelig jobb da han la fram analysen av Tyskland-kampen for spillerne.

- Det var en veldig god kamp. Assistentene mine satt hele natten og analyserte, og jeg presenterte det for spillerne. Det var utrolig løpskapasitet og vilje. Nøkkelen var å ta ut det de hadde, sier han.

- Jeg fikk også en mulighet til å la spillere som har jobbet så hardt så lenge få vise hva de kan. Det gikk strålende. De tok vare på sjansen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere