*Nettavisen* Sport.

Kona raste da Carrick ble hudflettet av Roy Keane

RASTE: Det var mange sure miner etter Manchester Uniteds tap for Olympiakos. Roye Keane raste mot United og Lisa Carrick raste mot Keane. Foto: Paul Ellis (AFP / NTB scanpix)

Gikk til verbalt angrep mot iren.

26.02.14 10:57

Tirsdag gikk Manchester United på en stygg smell borte i Champions League, mot greske Olympiakos. Vertene scoret to ganger, United scoret ingen mål.

Alt håp om avansement er selvsagt ikke ute og Olympiakos har en tendens til å framstå som et litt annet lag på bortebane, men det er ikke til å komme bort ifra at tapet tirsdag bare er nok en nedtur, i det som har blitt en tung sesong.

United sliter i serien og håpet om å ende blant de fire beste lagene, og slik sett få Champions League-fotball også neste år, er nesten borte.

- Fått sjokk
For et lag som har vært fast inventar i den gjeveste europacupen i mange, mange år, er dette selvsagt en skandale. Tidligere United-kaptein Roy Keane mener at klubben nå må stikke fingeren i jorden og erkjenne at nivået er langt unna det man ønsker. Han anbefaler gamleklubben å handle nye spillere.

- Jeg tror United trenger seks kvalitetsspillere. Jeg tror David Moyes har fått sjokk. Han kom til United, vurderte spillerene og hadde høye forventinger til dem. I ettertid har han helt sikkert blitt sjokkert over mangelen på kvalitet i laget, sier den tidligere midtbanemannen, som nå jobber i TV-kanalen ITV.

Det er heller ikke bare Manchester United som sliter i Champions League denne sesongen. Både Arsenal og Manchester City er ille ute etter at én av to kamper i åttendedelsfinalene er unnagjort. Keane er ikke overrasket.

- Vi har blitt hjernevasket til å tro at Premier League er den beste ligaen i verden. Det er tull, det er kun den beste merkevaren. Men i løpet av de siste ukene har vi sett at engelske lag sliter mot de beste lagene i Europa.

Ut mot Carrick
Etter møtet med Olympiakos ble Michael Carrick intervjuet på Sky Sports. Midtbanemannen serverte de vanlige svarene og snakket om at United fortsatt har muligheter til avansement og at de tidvis hang med tirsdag.

- Vi har tapt en kamp vi håpet å vinne. Men vi er ikke ute av dette og har fortsatt sjansen når vi møtes på Old Trafford. Målene kom ut av ingenting, men dette er selvsagt et godt utgangspunkt for Olympiakos. Vi slurvet litt tidlig i andre omgang, sier den tidligere West Ham- og Spurs-spilleren.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

KRITISK: Roy Keane sparte ikke på kruttet da han snakket om gamleklubben. Foto: Richard Sellers (PA / NTB scanpix)


Keane var ikke spesielt imponert over Carricks svar i intervjuet.

- Intervjuet var akkurat som kampen; bak mål. Han burde si litt mer, være litt mer tydelig. Det hele er et symptom på hvordan United framsto tirsdag.

- Spillerne sier at de skal gjøre det besdre i neste kamp, men sannheten er, at for mange av dem, så blir det ikke noen ny sjanse, sier Keane.

Konekjeft
Skal vi tro tabloidavisen Daily Mail, skal ikke uttalelsene til Keane ha falt i spesielt god jord hos Carricks kone Lisa. Hun skrev følgende på Twitter:

«Roy Keane, for ei f****! Han sier hva som helst for å provosere.»

Lisa Carrick slettet senere tweeten og skrev i stedet at følelsene tok overhånd og at hun var svært skuffet over både tapet og Keanes uttalelser.

Se høydepunkter fra kampen:

var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=gU7IzhWbzQ-dphSGnn88z3sqc5At3qOOWaAZpTNh1ij_eJ6bbtx__EbZHFGau8Fe0eZu6oRDs8ZIyutGLjVWGiot8xxJkwAbeS7gD_UwNFjSdtd_iOCSeJrGXKhXFVw-oU33UwOvW2Q&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag