RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Lars Møller/SCANPIX

Kongen av Danmark

Sist oppdatert:
De norske utfordrerne snublet mot bunnlag - Ståle Solbakken tar sitt fjerde seriemesterskap

SØNDERJYSKE –OB 2-0: Det så lenge bra ut for Espen Ruud og Atle Roar Håland, som var bærebjelkene i et høytflygende Odense før jul. Fyn-laget hadde tatt tabelledelsen etter å ha vunnet ni av elleve kamper ifra midten av september til slutten av november.

I den siste kampen før jul ble det tap for Ståle Solbakkens FC København, men likevel var Odense (OB) tabelltoppende så sent som i begynnelsen av mars.

Det holdt likevel inn. Etter å ha tapt seks av sine elleve siste kamper er det nå ni poeng opp til FCK når tre serierunder gjenstår, og med Ståle Solbakkens FCKs langt sterkere målforskjell, ble hovedstadslaget i realiteten seriemester uten å spille mandag kveld. Odense gikk nemlig på en 2-0 smell for svakt plasserte SønderjyskE, og dermed kan Ståle Solbakken igjen jublet for seriemesterskap – hans fjerde siden han overtok FC København i 2005.

Espen Ruud og Atle Roar Håland spilte begge hele kampen for Odense, mens Alexander Lund Hansen satt på benken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere