Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kongsvinger-spiller Adrian Lillebekk Ovlien er død

DØDE BRÅTT: Kongsvinger-spiller Adrian Lillebekk Ovlien er død.
DØDE BRÅTT: Kongsvinger-spiller Adrian Lillebekk Ovlien er død. Foto: Kongsvinger IL
Sist oppdatert:
Kongsvinger-spiller Adrian Lillebekk Ovlien (20) er død.

KONGSVINGER (Glåmdalen/Nettavisen): KIL Toppfotball sendte fredag ettermiddag ut en pressemelding der de opplyser at 20-åringen Adrian Lillebekk Ovlien døde tidlig fredag morgen.

Klubben opplyser at dødsårsaken skal være en akutt infeksjon.

- Han døde av en akutt infeksjon som gikk til blodet. En blodforgiftning, vi vet ikke mer enn det nå. Dette er utrolig vondt og tøft for alle i klubben. Våre tanker går selvsagt til familien, ord blir egentlig meningsløse i en sånn situasjon, sier klubblege Åge Henning Andersen til VG.

Vestmarka-gutten var i mange år sett på som ett av de største fotball-talentene i Norge, og kom til KIL som 15-åring i 2013, skriver Glåmdalen.

Lillebekk Ovlien har spilt 50 kamper for aldersbestemte landslag i Norge. Han spilte også fra start da Kongsvinger møtte Rosenborg i cupfinalen i 2016. Det endte med 0-4-tap mot trønderne.

Ovlien spilte det som skulle bli han siste kamp for KIL i Spania mandag ettermiddag, da KIL spilte treningskamp mot kinesiske Sichuan Longfa.

Her er hele pressemeldingen:

«Adrian Lillebekk Ovlien døde på Ullevål sykehus i dag tidlig. Han døde etter en akutt infeksjon. Våre tanker går til familien og hans nærmeste.

Vi ber om at trenere, ledere og spillere skjermes fra media. Vi ber at alle henvendelser rettes til klubblege Åge Henning Andersen».

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!