RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Heiko Junge/Scanpix

Kongsvinger vil hente hjem trenerhelt

Sist oppdatert:
Årets trener i 1993 kan gjøre comeback i klubben.

KONGSVINGER (Glomdalen): Det bekrefter både Jørn Karlsrud i sportslig utvalg og styreleder Jens Njøsen. Glomdalen.no vet at Per Brogeland befinner seg på Gjemselund i dag.

- Vi har levert vår innstilling til styret, og Per Brogeland står på topp. Han gjorde et bra inntrykk da vi snakket med ham, sier Jørn Karlsrud til Glomdalen.

Fyller kriteriene
Sportslig utvalg, bestående av nevnte Karlsrud og Åge Steen, har gått gjennom 20-25 navn. De endte til slutt opp med tre kandidater, og Brogeland er altså favoritten.

- KIL skal ha en en mann som fyller hovedtrenerrollen og samtidig må ta seg av sportslige oppgaver i klubben. Vedkommende må ha stor arbeidskapasitet, bygge treningskultur, starte nettverksbygging mot lokale klubber og være en god leder. Vi mener Per Brogeland fyller disse kriteriene, forteller Karlsrud.

Han presiserer at Brogeland på ingen måte er klar som KIL-trener, og vil heller ikke bekrefte at klubben er i dialog med han i dag.

Bekrefter
Styreleder Jens Njøsen forteller at de har fått en faglig innstilling fra sportslig utvalg der det står at Per Brogeland er ønsket som ny trener.

- Ja, det kan jeg si. Og styret slutter seg til den innstillingen. Mer kan jeg ikke si nå, sier Njøsen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere