RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Norske Anders Konradsen spilte 62 minutter for Rennes i lørdagens cupfinale.
Norske Anders Konradsen spilte 62 minutter for Rennes i lørdagens cupfinale. Foto: Franck Fife (Afp)

Konradsen tapte cupfinalen med Rennes

Guingamp som blir kalt «bøndene» i fransk fotball, sikret en solid 2-0 seier over Rennes og vant den franske cupfinalen i fotball lørdag.

Tilhengerne var i ekstase, og mange av dem hadde tatt den 480 kilometer lange turen til Stade de France i Paris på sine traktorer for å se kampen. Det var andre gangen at laget gikk til topps i den franske cupen.

Jonathan Pereira gjorde 1-0 etter 36 minutter i første omgang, mens Mustapha Yatabaré fastsatte sluttresultatet til 2-0 ett minutt ut i annen omgang. Det var hans åttende mål i cupen i år, men helt klart den viktigste.

Det var tredje gang i år at Guingamp slo Rennes, for «bøndene» har også sikret seg to seirer over naborivalene fra Bretagne i serien.

Rennes tapte cupfinalen også i fjor. Da var St. Etienne bedre. Det ble dessuten finaletap i 2009, så fortsatt har ikke Rennes-laget vunnet cuptrofeet siden 1971.

Norske Anders Konradsen spilte 62 minutter for Rennes i lørdagens cupfinale. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere