RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Marit Hommedal (Scanpix)

Kovacs-erstatter ble matchvinner

Sist oppdatert:
18 år gamle Torgeir Børven tok ansvar.

ODD GRENLAND – AALESUND 2-1:

Peter Kovacs har vært Odd Grenlands desidert viktigste angrepsvåpen de siste sesongene, både som målscorer og tilrettelegger.

Nå er han forsvunnet til belgiske Lierse, og det var knyttet spenning til hvordan Skien-laget ville klare seg uten ungareren.

Ung matchvinner
Men fansen hadde ingen grunn til bekymring. Inn på laget kom 18 år gamle Torgeir Børven, og ble matchvinner med et godt frispark to minutter ut i andre omgang.

- Livet etter Kovács blir bra. Børven scorer jo og blir matchvinner allerede i den første kampen. Bedre kan det ikke bli, sier en fornøyd trener Dag-Eilev Fagermo til TV 2 Sporten.

Begge de to første målene i 2-1-kampen ble scoret av Morten Fevang. Først ga han Odd Grenland 1-0 fra straffemerket, og så var han sist på ballen da Aalesund utlignet.

Sint Rekdal
Mens Fagermo kunne smile, freste Aalesund-trener Kjetil Rekdal mot dommertrioen.

- Jeg synes de var helt forferdelig dårlige. Dømmingen var rævdårlig, rett og slett. Straffesparket er greit, frisparket er greit. Men vi blir snytt for en haug med frispark rundt 16-meteren til Odd og vi får en haug med gule kort som kan diskuteres og de får ingen, sier Rekdal til TV 2.

Tapet gjør at Aalesund trolig må se langt etter medalje i Tippeligaen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere