RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kovacs ferdig i Godset


NY KLUBB. Peter Kovacs skal spille for Sarpsborg ut sesongen.
NY KLUBB. Peter Kovacs skal spille for Sarpsborg ut sesongen. Foto: Terje Pedersen (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Spissen er allerede klar for ny klubb.

Peter Kovacs er ferdig i Strømsgodset. Det bekrefter klubben tirsdag. Spissen skal nå spille for tippeligakollega Sarpsborg.

Ungareren ønsker mer regelmessig spilletid enn det han kan få i Godset og det er derfor han nå forlater Marienlyst og Drammen.

Begge parter skal ha vært enige om at et klubbytte var beste løsning. Kovacs' avtale med Sarpsborg varer ut den inneværende sesongen.

Legesjekken vil bli gjennomført tirsdag kveld. Kontrakten med Godset er nå kansellert og spissen flytter dermed på seg gratis.

- Peter har vært en fantastisk spiller, en ekte lagspiller og en flott ambassadør og representant for klubben. Han har alltid gitt sitt beste, han har sjelden eller aldri klaget, og han har utvist en beundringsverdig lojalitet, sier sportssjef i Godset, Jostein Flo til klubbens nettside.

- Strømsgodset har mye å takke Kovacs for. Han scoret blant annet noen helt avgjørende mål den høsten vi tok seriegull. Jeg håper samtidig at Kovacs kan se tilbake på tiden i Drammen med stolthet og ære. Han er en ekte hedersmann og skal hylles på Marienlyst torsdag, sier Flo.

Kovacs avslutter dermed sin andre periode i Godset. Første periode var fra 2006 og ut 2007-sesongen. I 2012 returnerte fyrtårnet og fikk i sin andre Godset-periode med seg et ligagull, fra 2013-sesongen.

Totalt endte han med 73 scoringer på 153 kamper i klubben.

Husk at du kan opprette et lag i Nettavisens Fantasy Premier League! Registrer deg her: http://prnv.silentmanager.org/

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere