RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kovacs klar for Lierse

Foto: Aas, Erlend (Scanpix)
Sist oppdatert:
Bare formaliteter gjenstår før Peter Kovacs forlater Odd Grenland til fordel for belgiske Lierse.

Skien (ANB): Ungarske Kovacs avslutter etter alt og dømme sin karriere i skiensklubben med søndagens kamp mot Kongsvinger på Skagerak Arena.

- Jeg kan bekrefte at avtalen er ferdig forhandlet og at det bare gjenstår formaliteter, sier Per Morten Ihler i Grenland Fotball til Telemarksavisa.

Han vil ikke røpe nøyaktig hvor mye klubben har fått for Kovacs, men innrømmer at det dreier seg om mellom tre og fire millioner kroner.

- I likhet med alle andre klubber i Tippeligaen er vi avhengig av å selge spillere. Dette er noe vi og alle andre må legge inn i våre budsjetter for å komme i mål med økonomien, sier Ihler.

Han bekrefter samtidig at klubben jobber med å hente inn en konkret erstatter for sin ungarske målscorer – og at de to handlene henger sammen.

- Ja det ligger en link mellom disse to transaksjonene og dersom vi ikke får inn en ny spiss blir heller ikke Kovacs solgt, sier Ihler. (ANB)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere