RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Trond Reidar Teigen/Scanpix

Kovacs takket for seg

Sist oppdatert:
Spilte sin siste kamp for Odd Grenland mot Kongsvinger.

ODD GRENLAND - KONGSVINGER 0-0:

Tidligere denne uke ble det klart at Peter Kovacs forlater Skien-klubben til fordel for belgiske Lierse. Kun formaliteter gjenstår før kontrakten er spikret, og ungareren gikk opp på tribunen etter uavgjortkampen mot Kongsvinger søndag og takket for seg.

Les saken:Kovacs klar for Lierse

Utrolig at KIL ikke scoret
Spissen har kun scoret seks mål denne sesongen, og fikk ikke ballen i nota mot bunnlaget fra Kongsvinger, heller.

Bortelaget var derimot ekstremt nære ved flere anledninger. I løpet av kampens ti siste minutter ble målet til hjemmelaget bombardert av Mame Niang, Bobbie Friberg da Cruz og en strålende god Carl-Erik Torp. En serie med fantomredninger av den unge reservekeeperen Anders Lie reddet poeng for Odd.

- Det var strålende keeperspill som gjorde at det ble ett poeng. Det er moro, og betryggende når Arason er ute, sa Odd-trener Dag Eilev Fagermo til TV2 etter kampen.

Sliter i bunn
KIL-trener Tony Gustavsson lot seg også imponere, men var neppe like fornøyd som Fagermo. De rød trengte nemlig sårt tre poeng for å henge med i kampen om kvalikplass.

- Det er helt utrolig. Jeg har aldri vært med på noe lignende. For en keeper! De skal klemme ham og takke ham for at det ble poeng på dem i dag, sa Kongsvinger-trener Tony Gustavson til TV2 etter kampen.

Kongsvinger har nå fem poeng opp til Molde, mens Odd ligger trygt plassert midt på tabellen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere