RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix/Afp

Krangler med Zlatan hver dag

Sist oppdatert:
Men en slåsskamp er ikke Robinho villig til å bli med på.

AC Milan har skaffet seg et fire poengs forsprang til Juventus og sitter i førersetet i kampen om tittelen i Serie A denne sesongen.

Samarbeidet mellom Zlatan Ibrahimovic og Robinho ser ut til å fungere bedre og bedre og klubben er klar for kvartfinale mot Barcelona i Champions League.

Brasilianske Robinho forteller imidlertid i et intervju med Gazzetta dello Sport at han og Zlatan krangler på treningsfeltet hver eneste dag.

- Han blir bare sint på grunn av ting som har med fotball å gjøre. Jeg og han krangler faktisk hver dag, men det blir på banen. Utenfor er han en vanlig fyr og til og med mer stille enn andre, sier Robinho.

Selv om han har havnet i flere krangler med lagkameraten, sverger han på at han aldri vil havne i en slåsskamp med den storvokste svensken.

- Unnskyld, men har du sett meg? Og framfor alt, har du sett hvor stor han er? Hvorfor skulle jeg bråke med han? sier Robinho.

Den tidligere Manhcester City-spilleren er også helt klar på at han ikke ønsker at Zlatan skal forandre sin adferd på fotballbanen.

- På alle måter foretrekker jeg en sint Ibrahimovic framfor en som mister ballen og ikke blir sint når laget slipper inn mål. Det er mye bedre å bli sint enn å stå igjen med hoftefeste uten å bry seg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere