Kranglet om Zlatans drakt - i pausen

HVEM VIL HA? Zlatan Ibrahimovic er en populær mann hos mange mindre meritterte fotballspillere.

HVEM VIL HA? Zlatan Ibrahimovic er en populær mann hos mange mindre meritterte fotballspillere. Foto: Ronny Hartmann (Afp / NTB scanpix)

Svensken skapte full splid hos motstandere.

Paris Saint-Germain og Zlatan Ibrahimovic overbeviste ingen i møtet Red Bull Leipzig i sommerens første treningskamp fredag kveld.

Leipzig er nyopprykket på nivå to i tysk fotball, men kunne likevel gå fra oppgjøret med en gjev 4-2-seier.

PSG ledet 2-1 halvveis, men måtte se tre baklengsmål snu opp ned på kampen etter sidebyttet.

Hele 35.000 tilskuere hadde møtt opp for å se oppgjøret i den østtyske byen, og fikk se vertskapet ta rotta på én av Fotball-Europas virkelig store giganter.

Reservepreget
Ibrahimovic hadde ingen stor dag alene på topp for et reservepreget PSG. Foruten svensken, var det bare Javier Pastore i lagoppstillingen som normalt er nær en startplass i trener Laurent Blancs mannskap.

Den svenske superstjernen maktet ikke å komme til mer enn én fattig avslutning på mål. Den ble parert bort av Leipzig-målvakt Fabio Coltori.

Det gikk ikke upåaktet hen hos sistnevnte, som var tydelig stolt over at han gikk seirende ut av duellen.

- Zlatan var helt alene og skjøt, og på et aller annet vis lyktes jeg med en refleksredning. Det var veldig kult å klare det og jeg er veldig fornøyd med seieren. Det var spesielt å spille mot Zlatan, han er jo en av verdens beste spillere, sa keeper Coltori ifølge Expressen.

Draktkluss
Til tross for den skuffende prestasjonen var Ibrahimovic, og spesielt drakta han spilte med, svært ettertraktet blant motspillerne.

Allerede i første omgang hadde superspissen lovet bort å gi bort drakta. Da lagene skulle inn til pausen oppsto det en liten intern kamp mellom to Leipzig-spillere, siden begge ville ha med seg spillertrøya til 32-åringen som suvenir.

Leipzig-målscorer Terrence Boyd gikk fram til Ibrahimovic, men lagkaptein Daniel Frahn mente også å ha krav på Zlatans plagg.

- Jeg hadde lovet bort trøya til den unge gutten, men så kom kapteinen. heldigvis hadde jeg en ekstra, sa Ibrahimovic til østerriksk TV om epsioden.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.