*Nettavisen* Sport.

Krasic til Juventus

Foto: Marcio Jose Sanchez (AP/Scanpix)

Christian Poulsen og Tiago ut. Serbisk stjerne inn.

21.08.10 15:06

Milos Krasic har lenge vært en ettertraktet mann, og blant annet blitt linket til flere klubber i Premier League i sommer. Favoritten til å sikre vingen har imidlertid hele veien vært Juventus.

Og nå er serberen endelig klar for den «gamle dame». Kantspilleren har signert en fireårskontrakt med italienerne og overgangssummen skal ligge på rundt 120 millioner kroner.

- Krasic er Juventus-spiller, etter at vi har kommet til enighet med både spiller og CSKA Moskva. Avtalen mellom partene er undertegnet, heter det i en pressemelding fra Juventus.

Krasic vant to ligatitler under sin tid med CSKA i russisk fotball, samt fire cuptitler. Han var også med å vinne den tidligere UEFA-cupen med klubben tilbake i 2005. Spilleren ble hentet til Russland fra Vojvodina Novi Sad i 2004.

25-åringen ble kåret til årets spiller i Serbia i 2009, etter å ha imponert for nasjonen under VM-kvalifiseringen. Selve VM ble imidlertid en nedtur, der Serbia røk ut etter gruppespillet.

Krasic er kjent for sin fart og ballkontroll. Han kan spille på begge flanker, samt i en offensiv midtbanerolle. Han har totalt scoret 26 mål på 150 kamper for CSKA, samt tre på landslaget.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.