RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kreativt frieri til Pellerud

Foto: Skjermdump Vine
Sist oppdatert:
Fjerdekeeperen kommer med kreativt frieri til landslagssjefen.

Tromsøjenta Guro Pettersen ble viden kjent da noen av lagvenninnene hennes i Toppserieklubben Stabæk la ut en Twitter-melding fra Pettersens konto i fjor høst.

«Fikk faen ikke starte i dag heller!! På tide å vise Øyvind Eide noen av mine andre kvaliteter #kvinnefotball #sprebenano», sto det i twittermeldingen som ble sendt ut den gang.

Meldingen vakte stor oppstandelse landet rundt, og gikk som en farsott på sosiale medier.

Nå er hun i vinden igjen. Den kreative keeperen er hjemmeværende reserve mens resten av fotballjentene kjemper om kvartfinaleplass i fotball-EM i Sverige.

«Hører du mangler keeper»
Mandag kom rapporter om at reservekeeper Silje Vesterbekkmo skadet seg på oppvarmingen i pausen i oppgjøret mot Nederland. Det førte til at Pettersen fikk et lite håp om å få reise ned til fotballeventyret i Sverige.

På videonettjenesten «Vine» lagde hun like gjerne et ironisk klipp til landslagsledelsen og spesielt landslagssjef Even Pellerud. På Twitter skrev hun samtidig: «Halla Pellerud! Hører du mangler keeper til EM siden Vesterbekkmo er skadet?»

– Jeg tror vel egentlig fristen har gått ut, men de jobber for det. Det hadde vært fantastisk å få være med der, sier keeperen til Nordlys.

 

Ifølge visepresident i NFF og ansvarlig for kvinnelandslaget i EM, Bjarne Berntsen, må det imidlertid mer til for å at det skal kunne skje.

– Vi har sjekket det ut, men reglementet er veldig klart. Man kan ikke hente inn nye spillere etter at den første kampen i mesterskapet er spilt, forteller Berntsen.

Må ha to skadde keepere
Situasjonen er noe annerledes for keepere, men det hjelper foreløpig ikke Pettersen.

– Skulle man få to keepere skadet, kan man søke om dispensasjon på medisinsk grunnlag – men sånn som det er nå, gir ikke reglementet åpning for å hente inn noen, sier Bjarne Berntsen.

Norge har fortsatt Ingrid Hjelmseth og Nora Neset Gjøen som friske målvakter i EM-troppen. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere