RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/BELGA/YVES BOUCAU

Krever 140 mill. for Chippen

Sist oppdatert:
Den tidligere Stabæk-favoritten Christian Wilhelmsson er misfornøyd med at Anderlecht krever 140 millioner kroner for ham.

Både Inter, Atletico Madrid og Tottenham er ifølge Aftonbladet interessert i å kjøpe den raske og tekniske kantspilleren i sommer. Men svensken er dyr; Anderlecht krever 140 millioner kroner for å slippe ham. Noe Wilhelmsson ikke er spesielt fornøyd med.

- Jeg er for dyr, sier han til den belgiske avisen La Libre.

Wilhelmsson var høyaktuell for Tottenham i vinter, men londonklubben ble skremt vekk av Anderlechts 90-millionerskrav. Nå har den belgiske storklubben høynet kravet med ytterligere 50 millioner.

- 140 millioner er for høyt. Anderlecht må senke prislappen, konstaterer "Chippen", som ønsker seg til en større liga.

Wilhelmsson var en publikumsyndling for Stabæk i den norske eliteserien fram til sommeren 2003. De to siste sesongene har han storspilt for Anderlecht, noe som fortsatt gleder bærumsklubben. Stabæk har krav på 12,5 prosent av overgangssummen (minus salgssummen i 2003) hvis Anderlecht selger svensken videre.

Tidligere har Stabæk også tjent godt på at Anderlecht spilte seg frem til Champions League.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere