RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Krever 220 millioner for stjernen

Foto: AFP/Scanpix
Manchester City må grave dypt i lommene for å sikre seg spanjol.

Manchester City har forholdt seg ganske rolig på overgangsfronten så langt denne sommeren, men de lyseblå har fortsatt tid på seg til å handle.

Swanseas Scott Sinclair har blitt heftig koblet med de regjerende ligamesterne, og den overgangen kan absolutt bli sluttført før vinduet lukkes i slutten av uken.

En annen mann som har blitt mye koblet til Ethiad Stadium er Benficas Javi Garcia. Midtbanemannen har lenge vært et yndet overgangsmål.

220 millioner
Garcia ble hentet fra Real Madrid til Benfica sommeren 2009, og har utviklet seg bra i Portugal. 25-åringen har kontrakt med klubben fram til 2018.

Derfor vil han bli en svært dyr mann om City, eller noen annen klubb, skulle bestemme seg for å hente ham i sommer.

Midtbanemannen har en utkjøpsklausul i kontrakten på nærmere 220 millioner norske kroner (30 mill. euro), og denne må løses inn for at en overgang skal bli realisert.

- Javi kommer bare til å forlate klubben om den summen blir innfridd. Det er ikke åpnet for forhandlinger, sier Benfica-president Luis Filipe Vieira ifølge Sportinglife.

På speidertokt
Interessen for spilleren fra City skal være såpass reel at speider Fausto Salsano flere ganger har vært i Portugal for å finsikte 25-åringen.

Penger skal i utgangspunktet heller ikke være noe problem for den engelske klubben, men det spørs om City er enig med Benfica når det kommer til verdien på spilleren.

Javi Garcia fikk sin første landskamp for Spania tidligere denne sommeren. Den kom i en vennskapskamp mot Serbia i slutten av mai.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere