RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Krever 316 millioner av Maradona

Foto: Carlo Hermann (Afp)
Sist oppdatert:
- Jeg ga bare folket kjærlighet.

Fotballegenden Diego Maradona (52) kreves for 316 millioner kroner av den italienske staten. Beløpet stammer fra skatt han ikke skal ha betalt i tiden som Napoli-spiller.

Maradona var Napolis store stjerne da han spilte for klubben fra 1984 til 1991. Klubben vant serien to ganger med argentineren. I tillegg ble det ett cupgull og én tittel i UEFA-cupen.

Fredag var han på tribunen da Napoli tapte 0-2 for serieleder Roma på bortebane. Tidligere på dagen, da Maradona oppholdt seg i Milano, ble han formelt informert om skattekravet.

Mer enn 200 millioner kroner kommer av renter for det opprinnelige skattebeløpet. Maradona nekter for at han skylder pengene og sier han blir forfulgt av italienske myndigheter.

- Jeg ga bare folket kjærlighet og show uten å skade noen, sa 52-åringen før han forlot byen.

Maradona har vært i klinsj med italienske skattemyndigheter i årevis, og han er tidligere blitt fratatt klokker og smykker. Han er aldri blitt arrestert på grunn av kravet. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere